Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3118
View
37
Reply

[Tempatan] Bangla Bunuh & Tanam Rakan Sekerja. Nasib Baik Majikan Prihatin

[Copy link]

Author: nazzse       Show all posts   Read mode

Author
Post time 22-7-2021 10:08 AM | Show all posts |Read mode
Edited by nazzse at 22-7-2021 02:16 AM

Seremban: Perselisihan faham dikenal pasti menjadi punca seorang lelaki warga Bangladesh bertindak membunuh rakan sekerjanya sebelum menanam mangsa di tempat tinggal mereka di tapak pembinaan sebuah rumah banglo, di Taman Mutiara Galla, di sini.

Ketua Polis Daerah Seremban, Asisten Komisioner Mohd Said Ibrahim berkata, kejadian membabitkan mangsa berusia 30 tahun itu berlaku pada 13 Julai lalu.
Katanya, majikan mereka mengesyaki sesuatu berlaku kepada mangsa yang sudah lama tidak kelihatan sebelum membuat soal siasat.
"Polis menerima laporan daripada majikan mereka mengenai kejadian ini pada 6.30 petang semalam.

"Ketiadaan mangsa lelaki yang juga warga Bangladesh di tempat kerja dalam tempoh beberapa hari menimbulkan tanda tanda majikannya yang kemudian membuat soal siasat dan bertanya lebih lanjut kepada suspek.

"Suspek berusia 29 tahun yang tinggal bersama mangsa cuba melarikan diri, namun berjaya ditahan majikannya yang kemudian membuat laporan polis," katanya kepada pemberita di sini, hari ini. .

Beliau berkata, hasil siasatan awal mendapati, suspek mengaku membunuh mangsa sebelum menanamnya di tempat tinggal mereka iaitu di rumah kongsi di tapak pembinaan berkenaan.

Menurutnya, perselisihan faham dipercayai menjadi punca pergaduhan antara suspek dan mangsa yang tinggal bersama, sejak sebulan lalu.
"Mereka dikatakan bergaduh dan suspek memukul mangsa menggunakan kayu sebelum menanam mayatnya di kawasan tempat tinggal mereka.
"Suspek turut menunjukkan kayu yang digunakan untuk memukul mangsa. Bagaimanapun, siasatan lanjut masih diteruskan," katanya.

Mohd Said berkata, pihaknya menganggap bahawa kes berkenaan selesai dan mayat mangsa dijumpai serta dihantar ke Hospital Tuanku Ja`afar (HTJ) Seremban untuk tindakan lanjut.

"Suspek kini ditahan dan kes disiasat mengikut Seksyen 302 Kanun Keseksaan," katanya.
image.png


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:09 AM | Show all posts
berhantu la banglo taman mutiara galla itu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:11 AM From the mobile phone | Show all posts

Babinya ko bangla tengik bawang
Duduk negara orang buat onar busukkan Malaysia jah ko ni
Sialannnnnn


Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:23 AM From the mobile phone | Show all posts
"1 manggala mati...1 masuk jel...lagi manyak manggala luar sana mau kelija....dia talak munuh wa..talak hal punya..talak kisah....penting mesti mau kelija..kasi wa business jalan...wa kaya"-majikan di Msia
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesian owner rumah dan tanah lot Banglo tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:29 AM From the mobile phone | Show all posts
Abeh laa tak laku banglo tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:52 AM | Show all posts

Meh Aku Cakap

Onglaki ketot ney memang dengki dengan onglaki normal atopon tinggi lampai.  Memang hati deme busuk sangat.  Camne aku tau?  Aku terkawen spesis hobbit ney aritu.  He h8ed Snow White.  Dia kata Snow White tak kenang budi dwarfs tu, nampak prince teroih kawen.  That was the curveball for me man..  Takajut aku dia benci kat prince tu.  So an ideal ending to the fairytale was for Snow White to gangbang all the dwarfs?  Kah2.  Sori melalot jauh but U get the idea.

Aku leh bet yang kene katok dengan bangla ketot ney musti bangla tinggi muke hensem..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:52 AM | Show all posts
kenapa senang sgt nak membunuh? ingt polis tak dapat kesan ke haish...
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Pembunuh x profesional mcm ni lah. Ada cr nak create story.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 10:58 AM From the mobile phone | Show all posts
miszclassique replied at 22-7-2021 10:27 AM
Kesian owner rumah dan tanah lot Banglo tu


"itu bukan wa punya hal...penting...asing olang mesti mau kasi kelija sini Msia...sini olang manyak malas"-Tauke Lor
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:02 AM | Show all posts
tumpanglalu74 replied at 22-7-2021 10:52 AM
Onglaki ketot ney memang dengki dengan onglaki normal atopon tinggi lampai.  Memang hati deme busuk  ...

kaka masih kahwin lagi ka dengan hobbit itu?
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:17 AM | Show all posts
Ni musti majikan yg ambik diorang secara sah dgn permit. Kalau haram, memang selamat banglo tu jadi kuburan.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:19 AM | Show all posts
miszclassique replied at 22-7-2021 10:27 AM
Kesian owner rumah dan tanah lot Banglo tu

jatuh merkit value
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:39 AM From the mobile phone | Show all posts
ini la dia istilah apa susah.... mati, tanam.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Rebut daging korban ke
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Skuau: "1 manggala mati...1 masuk jel...lagi manyak manggala luar sana mau kelija....dia talak munuh wa..talak hal punya..talak kisah....penting mesti mau  ...

Lagipun manggala rajin kija kannnnn..
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:58 AM | Show all posts
Bila dah ramai2 macam tu ler jadinya mula nak gaduh bertakuk sana sini
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 11:59 AM | Show all posts
nak tanya je kalau banduan org asing mcm ni akan direman kat lokap polis jgk ke or imigresen je ye
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 12:31 PM From the mobile phone | Show all posts
tak padan dengan kecik. dey kalu dah menyampah duduk sekali pindah la pi bunuh kenapa.
Reply

Use magic Report

Post time 22-7-2021 12:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Jahat gila mamat ni. Celaka betul bangla pendatang ni.
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list