Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
11396
View
73
Reply

"Pelik, Terang-terang Ustaz Peluk Tinggal Cium Pipi Je" - Caprice

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-7-2021 02:42 PM | Show all posts |Read mode
Caprice menafikan dakwaan pendakwah bebas, Ustaz Ebit Lew (UEL) yang memberitahu menerusi sesi Live di Instagram bahawa penyanyi rap yang juga aktivis kemanusiaan itu menepis tangannya ketika mereka bertemu sekitar awal bulan lalu.


Berikutan itu, Caprice atau nama sebenarnya Ariz Ramli memuat naik semula video penuh yang dimaksudkan di IG Storynya.




  



Malah, dia juga membalas komen pada hantaran status terbaharunya semalam bagi menjawab persoalan yang bertalu-talu dilontarkan terhadapnya.

Pelik. Dalam video, sudah terang-terang ustaz peluk, tepuk dada, nak tinggal cium pipi je, tulisnya dipetik Kosmo!.




Kredit foto: IG




Menerusi siaran live berkenaan, UEL mendakwa dia merasakan sesuatu yang tidak kena pada hujung pertemuannya dengan Caprice.


Katanya, dia merasakan Caprice seolah-olah 'lain macam' ketika mereka berpelukan.

Saya tepuk dada dia, tiba-tiba dia tepis tangan saya, demikian cerita Ebit pada sesi live berkenaan.


Caprice menjelaskan bahawa dia tidak akan mengulas lanjut isu ini seperti disarankan peguamnya.




Kredit foto: IG




Siapa tipu siapa? Atau semua ini hanya salah faham kerana masing-masing sedang tegang?   - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah mintak maaf.. Tp still berbunyi.... Eh, diam bole tak.. Jemu dh ngan cetita korang...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
padaiyappa kaki belit suka play victim
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Anyway video baju putih and bju biru mcm kne cut je... Dh edit ke... Anyway pape je laaa korg. Xde mengena ngn aku. Yg penting ak nk blik kampong.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
siap guna lawyer. koyak truk mamat ni
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Video kena edit wei..Tak malu..hahahha
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:15 PM | Show all posts
ni counter-attack daripada pihak kepris. video ni up 1 july kheunz...ni namanya perli secara halussss gittew
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:23 PM | Show all posts
aku rasa dia cut sbb panjang lebar drg bersembang kot.. sbb tgk tiba2 gambar el pakai  baju biru tu, baca doa dah di penghujung pertemuan..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
So based on vid, sapa yang tepis sapa? Takdak pun bab tepis2 ?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:29 PM | Show all posts
Video tak penuh atau dah edit...
Orang terpaling mana nak kalah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
opie5662: Dah mintak maaf.. Tp still berbunyi.... Eh, diam bole tak.. Jemu dh ngan cetita korang...



budak2 mmg gitu.. maaf pastu gaduh blk
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
dahhh2 laa.... inilah sebabnya laki jangan emosi teruk macam  ponen (mungkin closeted ponen..). Semua kena ada langkah SOP tersendiri.
ni bukan cite yenna topi... semua happi ending gitu.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Normabaru at 23-7-2021 03:44 PM
kucingitam: aku rasa dia cut sbb panjang lebar drg bersembang kot.. sbb tgk tiba2 gambar el pakai  baju biru tu, baca doa dah di penghujung pertemuan..



Yup vid ni dah pos dlu lg.. bkn br skrg
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Menyampah pulak lelaki bercakap dalam third person ni. Caprice, Caprice. Tak boleh ke cakap saya atau I? Dah kenapa bercakap macam Elmo
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm nadir la sentap sbb rs layanan terhadp beliau acuh x acuh dr UEL..tp UEL kt die penat..x knl dan sebagainye..
Yg ni plak UEL yg sentap sbb die rs kepris mcm tepis die..tp kepris x plak tepis katenye
Just 3 emotional guy shj uolsss..
Emosi masing2 berbeza mase kejadian..but all is valid..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Angpa dan aku mana nampak part tepis.. Angpa dan aku dok alam bunian.. Terhijab
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:51 PM | Show all posts
yg psl mak lopak bgtau kepris  psl kertas kerja tu, kepris dh jwb lum?
ke takyah jwb sb lantik loyer..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Macam pompuan dtg bulan semua..baik abang long, abang ngah, busu semua pesen kuat sentap dan bersangka2.
Abang long nak dihormati
Abang ngah dengan kereknya
Busu pulak lapar kasih sayang kuat meroyan
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Cer bagi sorang perempuan masuk line dalam cerita diorg ni, kasi plot twist sikit. Baru diorg semua tau siapa champion sebenar!! Women never lose kekdahnya haha
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutnya korang duduk je la kat gaza tu semua tak payah balik. Tolong skali si nadir yang katanya penat uruskan semua dia sorang2 kat sana. Bawak skali si nanaz tu ngutuk je tau. Untung2 masa kena bedil dgn israel dpt la berjihad skali. Aman sket malaysia ni.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list