Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
3915
View
27
Reply

Ustaz Abu Syafiq Baru Tahu Sharnaaz Ahmad Maki Dirinya

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-7-2021 03:14 PM | Show all posts |Read mode
Kemelut yang melanda Caprice dan Ustaz Ebit Lew baru-baru ini dah buat ramai pening kepala!


Ramai yang ulas isu ini termasuklah Sharnaaz Ahmad.






Foto: IG


Namun apa yang diperkatakan pelakon tersebut nampkanya mengundang rasa kurang senang pendakwah Ustaz Abu Syafiq.


Melalui Instagram, Abu Syafiq ada membuat teguran terhadap Sharnaaz.


Menurut Abu, dia baru sahaja tahu video makian Sharnaaz kepada dirinya.




  



Walaupun video tersebut dah lama tapi dia baru tahu sebab alasannya tak follow ramai artis.


"First saya baru sahaja diberikan video makian Sharnaaz Ahmad terhadap diri saya. Pelbagai makian dan ugutan diluahkan olehnya terhadap diri saya secara salah," tulisnya.


Abu Syafiq menjelaskan yang dia tak penah menghalang Ustaz Ebit Lew melakukan kerja membantu rakyat Malaysia.







Malah dia tak pernah langsung melabel Ebit sebagai seorang yang riak dan tak ikhlas.


Dalam masa yang sama, Abu meminta agar Sharnaaz peka dengan fitnah.


"Saya dengan ini memohon agar saudara @sharnaazahmad memahami fitnah boleh berlaku ke atas sesiapa sahaja sehingga mungkin tindakan boleh diambil ke atas sesiapa yang termakan fitnah dan melakukan ugutan."


Kita tunggu pula apa kata Sharnaaz lepas ni. Perang Abu Syafiq dengan Sharnaaz pula ke lepas ni? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Nanas bersikap selektif tnjuk gangster maki hamun.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:21 PM | Show all posts
punya lama vid tu. bru ustaz kacang ni perasan?
Beni ni kalo tengok ustaz kacang ni tetiba teringat Ustaz Salman tu tu men'debat' dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Muahahahahahaha !!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
gasakkkkkk la koranggg. kasi meriah lagi.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak habis lagi ke kes ostad2 & pondan2 cover yakni caprice & sharnazina ni?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 04:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ok gaduh ..part ni aku mmg suka kalau nanas kena tutuh dia ni teruk sgt dh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 04:43 PM From the mobile phone | Show all posts
dgn family ex mertua ko kemain lg menikusss
bangsat punya jantan
acah2 sgt drama juvana tu in real life
harap semua org boikot je bisnes babelbabi dia ni and producer sume takyah la amik dia belakon lg
better producers semua amik HISYAM HAMID jd hero.sedap mata memandang
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 04:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sesama haprak dilarang maki memaki
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 04:57 PM | Show all posts
cmf_premierleag replied at 23-7-2021 04:43 PM
dgn family ex mertua ko kemain lg menikusss
bangsat punya jantan
acah2 sgt drama juvana tu in real ...

YAssss         
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
walau aku rengsa dgn golongan ketayap, kalo ketayap gadoh dgn mamu aku sokong ketayap

kunyah dia ustat!
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Gengster kg pisang..isu ex wife terus kecut telur
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 05:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku suka juga pesanan abu syafiq di akhir supaya sharnaaz memahami bahawa fitnah boleh berlaku ke atas sesiapa saja. Dan netizen tugasnya makan popcorn.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat malaysia ni ada tiga golongan anjing perasan senantiasa bagus dan betul sis. Tapi antara tiga tu, sharnazz ni la yang paling hanjeng dek.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
I bc komen2 kt page usta Nie kdg2 kesian gak, netizen nie mmg kuang ajo sggh mcm da xletak respect lgsg ke dia, tp die ttpla buat mcm bodo jeeelg la lsl isu el nie, lg die menganjing jeekdg tgk kelakor gakkktp part sanaz nie kasi balun de setat tgk ape si parpu ni jwb
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 08:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Ambil kesempatan je lah
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 08:30 PM | Show all posts
berbeza betul rupa sharnaaz lepas cerai dan lepas ex wife dia kahwin baru...

selepas cerai tu masih ada rupa manusia lagi... yang sekarang ni dah macam sabut kelapa kering... penat nak kena gigih mengopek2 cari mulut untuk comolot... tu pun kalau jumpa mulut... last2 mouth to nose jah bagi oksigen... choiii! buang masa jah... baik aku pergi masak nasik...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Zaman2 kobid ni lagi mau simpan janggut besar.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aisehh.. Sibuk la sume pun nk samannnn.. Apo dah xder kije sgt ker time covid ni?? G jd sukorelawan la haiii.. Semak kan muko bumi je laaa
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha siap letak no telepon..ha samseng parpu basi...apa lagi??? Call la..kata samseng sgt
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list