Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
3205
View
39
Reply

Padah 'Main' Blued, Budak 14 Tahun Trauma Jadi Mangsa Lelaki Nafsu Songsang

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-7-2021 06:07 PM | Show all posts |Read mode
Remaja lelaki trauma menjadi mangsa lelaki nafsu songsang yang dikenalinya melalui aplikasi Blued, awal bulan ini.


Bimbang dengan keselamatannya, mangsa berusia 14 tahun itu tampil membuat laporan di Balai Polis Ampang Jaya, pada Selasa lalu.




Kredit foto: Gambar hiasan




Sumber berkata, dalam kejadian pada 10 pagi itu, mangsa bersama adik perempuannya berusia 13 tahun dikatakan bertemu dengan suspek di sebuah medan selera.


"Mereka kemudian dibawa menaiki kereta ke kawasan parkir di Jalan Dagang sebelum suspek meminta adik perempuan mangsa keluar sebentar.


"Ketika mereka berdua berada di dalam kereta, suspek melakukan perbuatan tidak senonoh dan mangsa yang ketakutan hanya berdiam diri dan mengikut arahan lelaki itu," katanya.


Katanya, selepas melakukan perbuatan itu, suspek menghantar dua beradik terbabit pulang.


Sementara itu, Ketua Polis Daerah Ampang Jaya Mohamad Farouk Eshak mengesahkan menerima laporan berhubung kejadian dan siasatan lanjut sedang dijalankan.




Sumber: Harian Metro

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Beraninya.. deme tak diajar psl #strangerdanger ke?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Mak ayah nya mana???????
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau boleh bwk adik pompuan lak aishh..nsob xjd mangsa sama {:dot
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Laaa kat malaysia ke????.

Igtkan oversea. Bahayanya pada budak2. Now all budak ada fon for pdpr.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku tau budak tu pun songsang jugak. Takkan la tak tau apa tu blued.. Tapi amat celaka ye gayah tu kau pergi rosakkan budak tu
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 06:50 PM | Show all posts
Kenapalah mudah sangat percaya dengan orang yang baru kenal
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik jumpa gay.. Selamat adik perempuan dia
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Makpak budak ni idup lagi tak? Kalau idup ngape tak pantau anak2 korang?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
safiey ilyas pun skrg tgh lps bebas slps grooming sex budak jantan, inikan pulak gayah pedo tepi jln yg xde ape2 signifikan, buat repot tp mesti lps bebas kkurangan bukti mcm2
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:48 PM | Show all posts
ala sedangkan ada la benda yang tak dapat tu kan. takde maknanya TER TER. takkan terdownload blued, terchat, terbawak adik, terbiar adik keluar kereta jap, TERkesima diratah. bau ikannn
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Artemesiaa replied at 23-7-2021 06:50 PM
Kenapalah mudah sangat percaya dengan orang yang baru kenal

nak berlagak ngn kawan..."tadi aku jumpa kawan baru...dia ajak naik ferrari..dia belanja mkn kat hotel 5 bintang...ko hada".
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 23-7-2021 07:13 PM
Nasib baik jumpa gay.. Selamat adik perempuan dia


kan...laki xpe..xde la istilah...pompuan xnk kawen..sb dh 'tebuk dek gayah'....
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
byk nye lahh apps pelik2 ni. nak kene pantau lebih anak2 skrg. gigih plak ko bawak adik jmp stranger. org bg data, bg gadget suh pdpr, ko pergi buat benda tak senonoh.
lagi satu, bukan awal bulan ni masih pkpd ke selangor/kl. blh plak pergi jumpa org.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 08:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Nama apps pun dah sangsi

Camana dia boleh download app tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 08:30 PM | Show all posts
budak jantan umur 14 dah birah ya.

nasib lah dia songsang, senang cari pasangan.

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam byk2 app,app gay jgk dia download mesti budak ni nak try suke2 je, sekali amek ko kena toron bontot bebetul
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 08:53 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 23-7-2021 07:13 PM
Nasib baik jumpa gay.. Selamat adik perempuan dia

dh terang2 blued gay app. mmg jumpa gay jela. apa bdk ni ingat gay stand for synonim word 'happy', 'joy' tu. msti gay x hensem, letak dlm blued gmbar 6 pax, realiti muka x mandi, x shave. skg gay pun x semestinya hensem2, jaga badan.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 10:25 PM From the mobile phone | Show all posts
tak pernah tahu pulak ada app blued
bunyi pun dah mcm citer porn je
mcm2 ye zaman skrg ni
Reply

Use magic Report

Post time 24-7-2021 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
patut baling je tablet YES dekat jantan tu biar meletup. ada la guna jugak.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list