Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
14971
View
154
Reply

“Setuju!! Ramai cakap muka Kak Mira Filzah macam Jisoo”

[Copy link]

Author: Raline       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-7-2021 09:23 PM | Show all posts |Read mode
Sebut sahaja nama kumpulan penyanyi, Blackpink pasti ramai yang tahu menyanyikan lagu-lagu kumpulan yang mengandingkan empat penyanyi iaitu Rose, Jennie, Jisoo dan Lisa.

Manakan tidak, setiap tahun selepas keempat penyanyi itu diperkenalkan kepada umum pasti lagu mereka antara yang hangat menjadi perhatian di beberapa platform popular.

Jadi apabila pelakon, Mira Filzah di ruangan Instagram memuat naik beberapa keping foto dia mengimbas kembali makeup yang pernah digayakannya membuatkan salah satu foto dia dikaitkan dengan salah seorang penyanyi kumpulan Blackpink iaitu Jisoo.

  


Rasanya sudah beberapa kali, Mira Filzah menjadi sebutan peminat Jisoo yang mana dia dikatakan mempunyai iras dengan penyanyi dari Korea itu.

Pun begitu, berikutan satu keping foto iaitu foto ketiga yang dimuat naik olehnya, Mira Filzah menjadi bualan netizen lagi apabila rakan selebriti, Adriana Adnan mengatakan makeup foto yang ketiga dia dilihat seperti Jisoo.





Sehingga apabila menjenguk ke komen rakannya itu, ramai yang setuju dengan ratusan tanda suka ditinggalkan.

Dalam pada masa yang sama, melalui posting foto-foto itu netizen menghujani dengan respon memuji kecantikan Mira Filzah yang sentiasa kelihatan cantik.

“Setuju!! Ramai cakap muka Kak Mira macam Jisoo”





SUMBER
MIRA FILZAH

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Buta ke apa netizen
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nauzubillah min zalik. Bagaikan langit dan bumi di samakan dengan retis kpop kulit licin mulus herlok dan muka muda tak cepat tua serta putih ala2 kapur sireh di bandingkan dengan kulit buah dukong.

Macam tapai basi dan ikan cencaru ada la.
Muka asas tetap la muka asas walaupun nak buat 10 majlis sekali pun.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Nauzubillah min zalik. Bagaikan langit dan bumi di samakan dengan retis kpop kulit licin mulus herlok dan muka muda tak cepat tua serta putih ala2 kapur sireh di bandingkan dengan kulit buah dukong.

Macam tapai basi dan ikan cencaru ada la.
Muka asas tetap la muka asas walaupun nak buat 10 majlis sekali pun.
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tang mana yg lawanya mira flizah ni? Overrated
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Tapi bagi aku. Muka Sweet Qismina yg macam Jisoo. Versi Melayu la. Hehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
"xpenat jd cantik"?? Memang laa x penat sbb TAK PERNAH CANTIK pun..ko y mata kero kata dia nih cantik!
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg beza

filter mekap dgn reality pon xreti beza.. dh la kepala si mira sembam ni nmpk mcm katun kt tik tok kepala besar bdn kecik tu.. muka basic pon diorg impress taksubiyah.. pfffttt
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:44 PM | Show all posts
haah sama bulu hidung
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
ehhhhhh bangang.., komen netizen ceruk mana entah mcm tu pun boleh up masuk bod gosip, hanjjjjjjjj
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2021 09:49 PM | Show all posts
burit kut sama
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
sama spisis macam nek ta, asyik snap gambo side belah kiri yg sama
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
kenapa aku tgk lebih kepada macam noniswara
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 09:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Set2 mata juling ka yg duk komen sama dgn jiso tu..haihhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 10:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua tu mabuk vaksin...muke melayu capati nk jadi kpop berak tak basuh..bodow
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Sama?? Wtf..
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Buta mata buta hati
Langsung tak sama
Putih maybe la.sama. tu pon3 sebab filter
Hope migha tak perasantan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-7-2021 10:31 PM | Show all posts

rabun kut
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
muntah hijau dgr...
Reply

Use magic Report

Post time 23-7-2021 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Batakkk sgt. A ah muka jisoo xsiap. sebelum buat pembedahan kosmetik.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list