Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
8123
View
91
Reply

"11 Tahun Bersama, Sampai Hati Awak Tipu Saya Sam" - Syatilla Melvin

[Copy link]

Author: Lilrose       Show all posts   Read mode

Author
Post time 27-7-2021 09:37 AM | Show all posts |Read mode
"11 tahun dengan Sam, hari ini Allah nak tunjuk! Ya Allah, kenapa sampai hati awak tipu saya."





Kredit foto: IG




Syatilla Melvin menerusi hantaran terbaru di Instagram meluahkan rasa terkilan terhadap suaminya, Shaheizy Sam yang menyembunyikan rahsia besar daripadanya selama ini.


Bagaimanapun, ia hanya gurauan semata-mata kerana dia sebenarnya teruja apabila wajah Sam sangat mirip dengan atlet angkat berat Uzbekistan, Adkhamjon Ergashev. Sungguh!




Kredit foto: IG




Dikenali sebagai pasangan yang suka bergurau, Sam juga tidak berdiam diri dan membalas dengan 'permohonan maaf' di IGnya.




       
       



       
       


"Saya terpaksa rahsiakan kepada awak. Maafkan saya Malaysia. Tak ada sesiapa patut tahu saya merentas negeri," tulisnya.


Sam juga turut menanda (tag) nama Instagram atlet itu.




  



Sekali tengok, memang serupa! Dengan gayanya lagi, kalau mula-mula tengok pasti tertipu! - CARI
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 09:48 AM | Show all posts
wow acik first komen...
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 09:49 AM From the mobile phone | Show all posts
Zaman sam kurus2 dulu hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 09:52 AM | Show all posts
geli la gosip pompuan kg.com muka cepat tua ni dengan cendawan tin cap tip tap keluaran bersaudara rm2 satu tin yang orang selalu bagi free kepada ibu tunggal...

iras2 laki dia masa belum kahwin dengan dia je... dah kahwin terus huduh laki tu jadi majin buu

betul la orang kata orang yang kita kahwin tu akan mempengaruhi rupa paras kita... kesian cendawan kena kahwin dengan cikki muka cepat tua... now sam pun dah rupa atok2 orang dan baya2 jalil hamid..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 09:53 AM | Show all posts
eh betul la. sama muka dorang
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 09:56 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 27-7-2021 09:52 AM
geli la gosip pompuan kg.com muka cepat tua ni dengan cendawan tin cap tip tap keluaran bersaudar ...

Hahaha dolu dolu sebelum kahwin boleh la layan tengok citer sam kat TV...

Sekarang....
Baik tengok Jalil Hamid.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:06 AM From the mobile phone | Show all posts
Tolong la.. rupa sam dah tak mcm ni lerr.. sedar2 la diri tuh ciked..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Adoi relevan lagi ke deme berdua ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Sama eh?tapi bini pun tkyah over sangat..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:09 AM From the mobile phone | Show all posts
Agak sama gak la..tilla x over x sah
{:spec
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Edited by pearl.silver at 27-7-2021 10:27 AM

Baru2 ni tertengok manisnya cinta di cappadocia

Skang bertambah teringat sbb org dok minta nk tgk cendawan dewa..

While sometime ago... I tertengok cendawan sam..

Adoiii
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:25 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 27-7-2021 09:52 AM
geli la gosip pompuan kg.com muka cepat tua ni dengan cendawan tin cap tip tap keluaran bersaudar ...

Kejamnya kaka.. hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:28 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 27-7-2021 09:52 AM
geli la gosip pompuan kg.com muka cepat tua ni dengan cendawan tin cap tip tap keluaran bersaudar ...

bahahahhahahahha..yalll lahhh samdawan iras majin buu!!!
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:30 AM | Show all posts
pearl.silver replied at 27-7-2021 10:25 AM
Baru2 ni tertengok manisnya cinta di cappadocia

Skang bertambah teringat sbb org dok min ...

nalla cam ammar bangla ke?iollss prefer edisi beburung terbang ni burung belaan ammar je verified plus satisfied gittuhh..yg lain kambus blakang rumah ngan kek expired mamasabun bak kata kaka dude..

Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:30 AM From the mobile phone | Show all posts
dudaberhias replied at 27-7-2021 09:52 AM
geli la gosip pompuan kg.com muka cepat tua ni dengan cendawan tin cap tip tap keluaran bersaudar ...

Adoiiii Majin Bu kau bagi. Sakit dada aku tahan gelak. Tak boleh tak bayang majin bu pink.
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
mamajawie replied at 27-7-2021 10:30 AM
nalla cam ammar bangla ke?iollss prefer edisi beburung terbang ni burung belaan ammar je verified  ...

Idok nalla la.. Katik jua mcm dia..
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Kol 1pg semalam laki iols dok gelak besar tgk ig live si laki bini ni dgn zizan dgn pak azad. Laki iols dok suh i tgk.  I dok bz khatam rumah ustaz madi.  Mmg kena sedebuk.  Apa yang lawak tah dua org sendu ni
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:46 AM | Show all posts
dudaberhias replied at 27-7-2021 09:52 AM
geli la gosip pompuan kg.com muka cepat tua ni dengan cendawan tin cap tip tap keluaran bersaudar ...

kah3..komen ko menghiburkan hati aku
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 10:47 AM | Show all posts
malas nak amik port gurau senda laki bini nie.
Tapi tengok video, sama betul mukanya
Reply

Use magic Report

Post time 27-7-2021 11:09 AM | Show all posts
Tgk nama aku dah tau gimik bodo.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list