Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
22930
View
193
Reply

Kalau berduit kenapa kau X Ada kereta Fara Mendoza - #147 Kes Siasatan Polis Dibuka?

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2021 10:03 AM | Show all posts |Read mode
Edited by Burong_Hantuk at 6-8-2021 02:29 PM

ya aampon...tadi ternampak bideo nih lalu kat Fb TL aku...



tapi di IG, anju cakap FB page yang ada bideo tersebut fb pelesu...

- ini page FB palsu yg ambil sumbangan konon nya saya yg minta .... plz tolong war war kan . sebab dia curi semua video saya dari ig live n buat duit kat FB dia n ambik duit sumbangan dari org.... saya ada personal FB tapi tak aktif....
12h



aku malas nak tepek apa contents yang anju sebut dalam bideo tuh..korang tengok jer lah sendiri...

moga dua orng nih berbaik

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 10:06 AM | Show all posts
image.png

image.png
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:09 AM | Show all posts
gossip sampah nih... yuckks...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua-dua ni sama level je..sampah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Sampah masyarakat..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Geli tgk dua2 ni...mcm mna org boleh follow n tgk vid dorg ye? Sorry
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:27 AM From the mobile phone | Show all posts
Si anju ni sbnrnya jeles n sakit hati dgn si fm..i tgk asik dok seru nama fm je..ko dah knapa? Org tu tak jolok jubur ko pon..dia ni bermasalah.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:31 AM | Show all posts
Geng batu..keje nak senang2. What duyu espek
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:31 AM | Show all posts
mcm mn mereka 2 ni bila dh tua nnt?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 10:31 AM | Show all posts
sayangkid replied at 4-8-2021 10:27 AM
Si anju ni sbnrnya jeles n sakit hati dgn si fm..i tgk asik dok seru nama fm je..ko dah knapa? Org t ...

ramai yang cakap macam tuh jugak,,,mulot cakap laen..tapi buatnya laen
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulut dia ni la kalau time makan mcm nk tertanggal gigi pelesu..lembek meleweh bibior
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:32 AM | Show all posts
meluat yach 2 ekor monyet ni.. next !!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha. soklan ni kaka pon tertanya2 sbb dia br pindah dok sini bln 11.pastu xtunjuk agreement jual beli pon. acah konon beli rumah baru. tp kete mcm nan hado. hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Fb je pelesu.. Bideo tu genuine... Oklah nak masuk lubuk.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Disgusting... Next
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Dua manusia palsu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
kan. aku rse anju ini bahaya lah kalau sesiapa kawan dgn dia.
and sorry to say aku tgok dia pun aku rase dia bukan org baik2
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 11:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 4-8-2021 10:06 AM

aku tengok handbag dior fara mendoza itu pun aku tau bag tu fake. hehe. atau grade AAA.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 11:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Elehh. Ko dengan sapa2 PON bergaduh. Bising la anju ni. Aku yang perempuan pon meluat weiiii. Muka air muka eiii aura dia..malas lah komen jahat2.
Si fm pon menggelikan dengan bibir dia gelebeh..mekap tebal pakej filter. Apa dia rasa cantik sangat ke..tah pape.. nauzubillahi min Zalik ada manusia cmni lagi ya.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 11:16 AM | Show all posts
hari tuh ada netizen2 kutuk pinggan mangkuk FM yang warna pink tu produk kedai ECO..termasuk rak bawang segala
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list