Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
6814
View
55
Reply

Siapa macam ni cepat mengaku!

[Copy link]

Author: Surfnsun    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2021 10:21 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Kena pulak dengan musim work from home..hihi
FB_IMG_1628043331315.jpg

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:43 AM | Show all posts
hahahha .. tak sampai sejam, sakit belakang segala ..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 10:47 AM From the mobile phone | Show all posts
airisa replied at 4-8-2021 10:43 AM
hahahha .. tak sampai sejam, sakit belakang segala ..

Kaaannnnn hehehe last2 landing atas carpet or katil beralaskan bantal hee
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 11:19 AM | Show all posts
haha aku tak mcm tu.. sebab aku turun keja.. tak ada wfh

kalo wfh mau meeting jer memanjang
mana boleh duk mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 11:39 AM | Show all posts
Mana-mana boleh janji selesa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Vellfire replied at 4-8-2021 11:19 AM
haha aku tak mcm tu.. sebab aku turun keja.. tak ada wfh

kalo wfh mau meeting jer memanjang

Hehehe kalau off camera boleh la kan mod
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 12:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Supersirap replied at 4-8-2021 11:39 AM
Mana-mana boleh janji selesa

Betul tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 01:48 PM From the mobile phone | Show all posts
ak x la terkangkang macam tu, tp kaki mmg x jejak lantai. kaki atas kerusi spjg masa, posisi lutut dpn muka, tangan menongkat kt lutut ke dagu. tgn sebelah pegang mouse. org kata duduk mcm kalah judi la.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg posture salah tu. Bagi la apa jenis kerusi last2 duduk hujung2 mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 02:32 PM | Show all posts
Edited by Vellfire at 4-8-2021 06:33 AM

aku ambik program pengajian separuh masa skrg ni
ujung minggu ada kelas
ada masa tu dah penat sangat
aku baring sambil makan popcorn
camera dan voice mute hehe

Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 02:33 PM | Show all posts
Surfnsun replied at 4-8-2021 04:57 AM
Hehehe kalau off camera boleh la kan mod

bos aku tak nak kita orang mute camera haha

Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 02:34 PM | Show all posts
misc replied at 4-8-2021 06:15 AM
Aku yg posture salah tu. Bagi la apa jenis kerusi last2 duduk hujung2 mcm tu.

rasanya dalam 15-20 minit jer kot duduk cara betul
lepas tu habis mcm2 cara duduk.. siap bersila haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 02:35 PM | Show all posts
Surfnsun replied at 4-8-2021 02:47 AM
Kaaannnnn hehehe last2 landing atas carpet or katil beralaskan bantal hee

terus zzz
tu mau tak siap keja haha
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 02:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada 1 tempoh aku mcm kucing tu.. tp lama2 rasa mcm takut cepat bongkok lak.. so skrg nak elak mcm tu kecuali lepas pukul 5ptg, sambil buat keje sambil layan drama
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 02:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Nikmat betul dulu2.. dok mcm mana pun badan tak sakit2..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku yg kucing tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Vellfire replied at 4-8-2021 02:32 PM
aku ambik program pengajian separuh masa skrg ni
ujung minggu ada kelas
ada masa tu dah penat sa ...

Hihi terbaik..rasanya ramai je cmni tambah2 klu tgh meeting
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 03:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Minami2013 replied at 4-8-2021 02:55 PM
Nikmat betul dulu2.. dok mcm mana pun badan tak sakit2..

Semakin menginjak usia kan..huhu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 03:22 PM From the mobile phone | Show all posts
little_sis replied at 4-8-2021 02:36 PM
Ada 1 tempoh aku mcm kucing tu.. tp lama2 rasa mcm takut cepat bongkok lak.. so skrg nak elak mcm tu ...

Tu la nak menjaga postur badan tu yg agak lemah..sokmo duduk dgn postur xbetul
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 03:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Kurex replied at 4-8-2021 03:01 PM
Aku yg kucing tu

Anda tidak keseorangan hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list