Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
5396
View
58
Reply

'Jangan Up Barang Lama' - Jangan Kaitkan Azhar Dengan Dhabitah Lagi

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2021 04:56 PM | Show all posts |Read mode
Selepas namanya dipetik berulang kali, pemain bola sepak Perak FC, Azhar Apandi menafikan dia adalah kekasih kepada penerjun negara, Nur Dhabitah Sabri.


Azhar, 22, adalah tonggak pertahanan Kuala Lumpur City FC (KL City) yang dipinjamkan selama semusim kepada skuad The Bos Gaurus itu pada awal musim ini.




Kredit foto: IG Dhabitah




Katanya, dia dan Dhabitah sudah lama berpisah dan memohon semua pihak tidak mengaitkan namanya lagi bersama atlet negara itu.


Awak-awak (peminat) semua saya dah lame tak ade kena mengena dengan si dia (Dhabitah), so pless laa hormat saya dengan si dia okay.


Harap korang semua faham okay. Love u guys, katanya di laman story Instagram miliknya dengan tanda pagar #janganupbaranglame, #sembilu, #442 dan #cucuklagihasan.








Sebelum ini, tular di laman sosial temuramah Dhabitah dengan stesen radio tempatan yang menyaksikan penerjun berusia 22 tahun dari Kuala Lumpur itu mengakui sudah berpunya.


Lantas, peminat mula mengaitkan kekasih Dhabitah dengan seorang pemain bola sepak profesional dan spekulasi itu dikuatkan pula dengan gambar sambutan hari jadi bersama kekasihnya iaitu Azhar.


Ahad lalu, hasrat Dhabitah untuk membawa pulang pingat di Olimpik Tokyo 2020 tidak kesampaian apabila menduduki tangga keempat dalam final 3 meter papan anjal individu wanita




Sumber: Utusan
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Let bygone be bygone
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:04 PM | Show all posts
Baguslah dah bersuara kalau tidak tak habis nak digossipkan
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah hape2...
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:11 PM | Show all posts
Habis semua cerita dikorek musim terkurung nih.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
comel nya dabitah ni tapi apasal rambut kau keras kejung sangat dik
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Comel dak dhabitah ni. Korang berdua couple pun aku tak pernah tau dik Azhar woi
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia eja 'plss' tu dah cantik wartawan pundek tukar jadi 'pless' langsung jadi pprt.

Sekian komen.

Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 4-8-2021 05:14 PM
comel nya dabitah ni tapi apasal rambut kau keras kejung sangat dik

Rmbut asyik rendam air klorin je gtu lahh
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:42 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 4-8-2021 05:30 PM
Rmbut asyik rendam air klorin je gtu lahh

sebab dia dye jugak kot..rambut pandalela tak la kejung sangat
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Klu tak bgtau mmg xde hal pun lantaklah nak couple ke break ke
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Decaffeinated replied at 4-8-2021 05:26 PM
Dia eja 'plss' tu dah cantik wartawan pundek tukar jadi 'pless' langsung jadi pprt.

Sekian komen. ...

Saya pun nak komen yang ni juga. Ingatkan dia spell as pless. So off-putting.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:45 PM | Show all posts
dhabitah kata dh ada yg punya...

sama ada dia mash perasan pd boifren lama dia tu @ dia mmg dh ada yg baru....
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian ko dik.. Hanya level 'barangan' je dlm hiddup mamat tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Sian ko dik.. Hanya level 'barangan' je dlm hiddup mamat tu
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 06:04 PM From the mobile phone | Show all posts
X ensem sgt
Tp kaki die nyum2
Tgk video workout kaki die

Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 06:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Tetiba glemer plak dak dhabitah ni, sana sini cerita pasal dia.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 06:35 PM From the mobile phone | Show all posts
virgo19 replied at 4-8-2021 06:09 PM
Tetiba glemer plak dak dhabitah ni, sana sini cerita pasal dia.

Senyuman dia manis..aku mula2 tgk pun ooo patut la disebut2.. Manis senyuman dia.  
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak pe la nak..senyuman manis mu tu bt ramai cair..Kalo btl2 dah single berderet la nanti..jgn riso
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
MeghanK replied at 4-8-2021 05:14 PM
comel nya dabitah ni tapi apasal rambut kau keras kejung sangat dik

Kena air pool selalu mmg rambut rosak...clorin kan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list