Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
12Next
Return to list New
2354
View
21
Reply

Ibu Bimbang Keadaan Mental Zara Lepas Video Bercumbu Tersebar

[Copy link]

Author: CARI-MAL       Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2021 05:33 PM | Show all posts |Read mode
Penyanyi yang sedang meningkat naik di Indonesia Zara Adhisty terpaksa menutup akaun Instagram miliknya selepas tersebar video ‘panas’ menunjukkan ciuman hangatnya bersama seorang lelaki bernama Niko Al Hakim atau Okin.


Selepas tersebarnya video tersebut, netizen di Indonesia mendapati penyanyi itu telah menutup akaun Instagramnya kerana tidak tahan dengan kecaman daripada ramai pihak.








“Video yang tersebar itu sudah lama dan basi,” katanya dalam satu hantaran yang dimuat naik menerusi InstaStory sebelum menutup akaun tersebut.


Dalam video berdurasi selama 12 saat, kelihatan Zara sedang mencium seorang lelaki yang dikatakan mirip seperti Niko Al Hakim.


Ibunya, Sofia Yulindar dalam satu kenyataan berkata, dia tidak dapat berbuat apa-apa, namun bimbang dengan kesihatan mental anaknya untuk berdepan dengan situasi tersebut.


“Tolong berhenti daripada menyalahkan anak saya. Apapun yang terjadi, saya tetap akan bersamanya,” katanya.




Sumber: Kosmo
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 05:58 PM From the mobile phone | Show all posts
k nexttt{:teatime
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 06:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mana bideo?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
pulakkkkk dahhh
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Oh igt arts malaysia td {:nose
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
sapo.. tak kenal.. nextt..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 07:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Alah...yg ada gmbr bideo 3some ok je pon.
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Zara who? Adik sajat ke? Dunnooo u..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 07:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah buat tau pulak malu.. Ni lah dia.. Terus kan jer lah hidup
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Mls iols nk gugel... Xknl... So next kan aja
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
haiiiyooooo
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
lawa2 pulak.bdk2 indo ni
tgk cite indo punya la byk artis muda2 lawa
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 11:50 PM | Show all posts
Okin tu kalau di full name kan bakalan jadi Mikah La Okin la khenss? ala2 Ffira Mikah gituhh?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 11:55 PM | Show all posts
ape nk malu... nk jd selebriti mental kene kuat
yg baju jubah hitam tazkirah agama pun xmalu ade video
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 07:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Mulotkoyak: Mls iols nk gugel... Xknl... So next kan aja

Hahahahahahaahha tergelak akak dikkkkkk. Lucu dong
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 04:41 PM | Show all posts
la dah tu kalau malu watpe diupload
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 04:49 PM | Show all posts
cium je kot, masa buat tak gelabah..si  luna ariel tu relax je ada video por*
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinot7 replied at 4-8-2021 06:10 PM
Mana bideo?

https://youtu.be/OxM2jBvyut0

tapi macam repeat banyak
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan first time sheols ada isu gini. Haritu dengan bf lama, isu sentuh boobs pastu senyum2
Reply

Use magic Report

Post time 6-8-2021 06:08 PM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 6-8-2021 05:54 PM
https://youtu.be/OxM2jBvyut0

tapi macam repeat banyak

Iols tolong tepek

Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list