Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
123Next
Return to list New
6462
View
57
Reply

Rizalman :Daripd 1.2 Juta jadi 1.1 Juta Followers?

[Copy link]

Author: Burong_Hantuk    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Author
Post time 4-8-2021 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Hi uoll...perasan  x followers Instagram  RI dah berkurang daripada jumlah yang heols pernah banggakan sikit hari dulu 1.2 Juta dah jadi 1.1 Juta followers
Pastu Kalao x silap, heols pernah nak deactivate FB..siap screenshot proses nak tutup FB yang sendu tu & telah buat ramai acik2 kepam meratap sedeh...
Tapi bila Iols check,eh FB heols masih ada lagi sampai hari ni...

Harap pentaksub jangan kecam dan meroyan yer...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Propa atau ????
IMG_20210804_204505.jpg
IMG_20210804_204718.jpg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Adakah sebab isu Ikang salmon buat ramai follower lari atau heols yang delete followers yang tak berkenan di mata heols?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 09:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Burong_Hantuk replied at 4-8-2021 09:08 PM
Adakah sebab isu Ikang salmon buat ramai follower lari atau heols yang delete followers yang tak ber ...

Gagah ke nak delete sampai 100k follower..dulu kemain halau2 orang..acah2 nak tutup..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 09:40 PM From the mobile phone | Show all posts
I pun dah tak follow dia
tak da nmpk dah kelibat dia
kat my ig
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kan dia private
pastu remove org
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:50 PM | Show all posts
So, ape pekdahnye kite tau mende ni?
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 10:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Hr tu die bgtau die block ramai dah.. Sbb tu turun follower die.. Nampak tak iols gigih follow heshe....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-8-2021 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ntah2 followers yang ilang tuh unfollow heshe secara berjemaah..
Reply

Use magic Report

Post time 4-8-2021 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Pundek la dia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:03 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak hingin dah follow dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
I masih follow tapi mute kan dia
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
lame dh xnmpk igs die yg mcm semut tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols antara salah sorang manusia yg dah unfollow heshe
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:34 AM | Show all posts
kakasotong2 replied at 5-8-2021 12:23 AM
Iols antara salah sorang manusia yg dah unfollow heshe

Tahniah, Kaka.. Takde faedah pun follow manusia sebegitu.. Harap2 down lagi sampai tinggal ratus ribu biar dia rasa tak penting dan tak disayangi..
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:41 AM From the mobile phone | Show all posts
Drama2 jual vitamin. Drama2 jual bag. For me mahal jugak la bag terbaru dia jual. Maybe sebab branding kot org pejam mata beli. "Designer bag" gittu
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah unfollow sebelum kes ikan salmon tu lagi

Lemas tgk ig stories dia

Faizul tu masih follow sbb dia tak bercakap share video je
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:54 AM From the mobile phone | Show all posts
harap turun lagi polowers nya
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:56 AM From the mobile phone | Show all posts
Tak pernah follow so x tau
Reply

Use magic Report

Post time 5-8-2021 12:58 AM From the mobile phone | Show all posts
salah sorang yg unfollow dia setelah rimas tgk royanan dia kes salmon tu..mengharap berkurang lg follower dia lepas ni hikhikk
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list