Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
23085
View
341
Reply

Sabar Tahap Wali, Cantik, Setia-15 Tahun Kahwin, Suhaimi Saad Sentiasa Angau Dengan Ina Naim

[Copy link]

Author: Cari-Saiful       Show all posts   Read mode

Author
Post time 10-9-2021 04:28 PM | Show all posts |Read mode
Untungnya Ina Naim ada suami macam Suhaimi Saad. Sentiasa dipuji dan dihargai.


Kata Suhaimi, Ina adalah seorang wanita yang mempunyai banyak kelebihan antaranya setia, penyabar dan cantik.




Foto: FB




"Cantik walau marah, sabar tahap wali dan setia macam Rahmah."






Dah 15 tahun kahwin, ikatan cinta mereka sentiasa utuh.


Malah pasangan ini juga sentiasa solat berjemaah dan masih romantik di dalam dan di luar rumah.






"Masih solat bersama, makan bersuap, masih jalan pegang tangan. Tak kaya tapi Allah bagi isteri yang baik, taat setia dan selalu bahagia."


Mesti ramai yang teringin ada suami macam Suhaimi, tak pandang perempuan lain dah. Tak gitu? -CARI
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Saiful ni mmg hati kebal....
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:35 PM | Show all posts
15 tahun dah .. adoii lama dah rupany a..
aku mcm baru je nmpk2 si Ina ni ngan Mawi ditemukan dlm rancangan khasderang masa krisis2 dulu tu
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
ina tutup lampu tak eh memalam..geli la tgk muka laksa ni
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
dah 15 tahun hdp laki tak guna.. mmg sabo ya amat la haha
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Saiful ni peminat sejati SS agaknya. Mungkin.
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:51 PM | Show all posts
aku igt lagi dulu2 masa kes ina putus ngn mawi tuh
pastu dia kawen pulak ngan jantan ni
masa tu dlm hati iols
ooo ok la dpt lagi better...cikgu pulak tu..cerah masa depan

tup tup tup tup
lakinya jadi sohaiiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
itu bukan setia namanya. namanya lembam?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantikla iras jah versi bajet. Untuk yg beranak 4 oklah body cun lagi. Kalau ada DNA stan-stan beranak 4 body persis mamakentut. Tahniah la munger...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:00 PM | Show all posts
dino replied at 10-9-2021 04:47 PM
dah 15 tahun hdp laki tak guna.. mmg sabo ya amat la haha

yes bersabar .. xkot x cium surga nanti ya
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Arwah mak iols penah pesan kau nanti dah jadik binik orang biar sabar tapi berakal.. kalau laki tahap jantan tak guna, maka amik langkah dengan bijak.
Untuk ina ni ai tak tau sabar berakal ke sabar budus.
Maaf lah sis

Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Memang arrr kena sabar dgn hang gitu rupenye
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Betul ke apa sohai tulis tu...ntah2 propa
...
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
pada dia lah..pada iolss tak berapa cerdik, anak2 tak bagi sekolah. Heran juga ngn parents/family tak bunyi ke bila cucu2 tak sekolah kesian kt anak2.. haishh
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:51 PM | Show all posts
lifeline replied at 10-9-2021 04:51 PM
aku igt lagi dulu2 masa kes ina putus ngn mawi tuh
pastu dia kawen pulak ngan jantan ni
masa tu dl ...

Samalah, ingatkan dia ni lebih baik dpd mawi.
Rupanyaaaa..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:52 PM From the mobile phone | Show all posts
memang sabar je la ubt nye nk hadap laki mereng cm hang selain dari berambus..
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Selera pulak ye. Badan ass-ass kan lemah berpenyakit, mampu ke nak round2. Tutup lamou x cukup, rasanya kena tutup dengan 25 layer guni beras
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:55 PM | Show all posts
dia dh block iols kat ig maybe sbb kurang memuji2 kehenseman beliyau ...










yucks!
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 05:55 PM | Show all posts
asik ada je tred Suhaimi Saad ni
kat forum
sapa ni yg obses sama dia?
tak boleh lepas kan dia
asik nak bukak tred?
Reply

Use magic Report

Post time 10-9-2021 06:00 PM | Show all posts
Edited by dewi_rina at 10-9-2021 06:18 PM

SS lupa tambah.

4. Muka macam lopa.
Gambar dekat atas tu lagi lah seiras, i bet lopa kalau takde mix mesti muka macam ina ni

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list