Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
Medal khas "Senior Forumer" untuk yang daftar CARI dari tahun 2001 hingga 2010 sahaja. Untuk tebus, sila klik disini
1234Next
Return to list New
5769
View
77
Reply

Watak TERPALING DIVA yang pernah retis pempuan bawak..sampai abis pilem pun kalau korg tgk dia , masih terbayang bayang kedivaan beliau.....jum cari!!!

[Copy link]

Author: fry       Show all posts   Read mode

Author
Post time 14-9-2021 04:06 PM | Show all posts |Read mode


aku baru je abis tgk MANJALARA..sebab nak tgk shark ngan sidi oraza jeeee ..maman teachers pet tu sgt ..badboi yg sedap time tu...tapiii..berbalik judul batu nisan kita...WATAK TERPALING DIVA yang pernah retis pempuan bawak.... Bagi aku ENA MANJALARA WAGIMANNNNNNNN....gila x diva..ida nerina memang buat sgt ngengehla org sarawak ckp...sampai sekarang teringat2 dia nak bukak zip si man bai...ada lagi ke pendapat cuolssss yg diva kat pilem nya still berkumandang walauuuu dah bertudung ke berniqab bagai...

84804842_2503943379717750_128994944688848896_n.jpg    layar_lara1b.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 04:09 PM | Show all posts
yess... setuju....
mcm real aja dia nak seluk seluar man bai tu kannn....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2021 04:11 PM | Show all posts
lupak plak nak add on..BIRAHHHHH..hahahha...watak diva yang birahhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 04:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Manjalara ke layar lara? Hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-9-2021 04:23 PM | Show all posts
aaaa kan..nama birah manjalara..criter layar lara....tq kucing
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 04:38 PM | Show all posts
tak reti nk gossip mende...
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:05 PM | Show all posts
Arwah Noreen Noor lerrr sapa lagi plg Diva, teringat pulak dlu2 punye style forumer, 10 thn lps (sedar x sedar dh 14 thun aku jdi member forum.cari ni), kita gossip mcm ni la dulu, bgi tajuk je then discuss, then gelak rmai2 hahaha miss you kak su (lonyly surina), kak Dar (Darsita), dan adik Jingliq, mna uolls

Forumer skang byk kecam & mengata, sorry la dik
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:10 PM | Show all posts
fadz84 replied at 14-9-2021 04:21 PM
Manjalara ke layar lara? Hehe

Layar Lara nma pilem....Manjalara watak dia Ena Manjalara Wagiman
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by fadz84 at 14-9-2021 05:39 PM

Kalau watak yg plg biatch x lain x bukan Zaleha Perempuan, Isteri dan Jalang. Ke watak Galak lakonan Normadiah dlm Semerah Padi?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam ni memang ada betul kan adegan ena manjalara comolot dgn manbai? Tapi katanya kena censor
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Perawankota replied at 14-9-2021 06:22 PM
Dalam ni memang ada betul kan adegan ena manjalara comolot dgn manbai? Tapi katanya kena censor

Wahhh daring jugak ye manbai
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
layar lara ni cite zaman bila? rasanya kt umah makcik ada cd cite ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:33 PM | Show all posts
Wilma dalam Pasrah
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by dua_chzy at 14-9-2021 06:46 PM
fadz84 replied at 14-9-2021 05:36 PM
Kalau watak yg plg biatch x lain x bukan Zaleha Perempuan, Isteri dan Jalang. Ke watak Galak lakonan ...


Kenapa aku rasa watak Zita si Nina Juren dalam filem Lenjan jauh lagik jahat dari Zaleha sebab hada plot twist ropanya dia bersekongkol dengan Rosyam untuk bunoh laki dia? Dah la ada adegan panas guling2 gomol2 dengan Rosyam.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 06:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Filem Layar Lara ni bagi aku antara filem terbaik Malaysia pernah hasilkan. Semua perfect - dari cast ke plot ke lakonan. Puas hati gila la tengok.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 07:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Marsha london dlam filem laga tak tercalon ke?? Aku hanya tgok sikit jer.kat utube.
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kat mana nak tgk citer ni?
Ada kat netflix?
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 07:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingt ziela jalil dlm filem perawan mlm
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
entah apa2 isi nya. ajet2 kelakor, tp dia mcm ennnntahhhalhhhhhh yihhh
Reply

Use magic Report

Post time 14-9-2021 07:48 PM From the mobile phone | Show all posts
in real life:-
living la vida. sampai cik b dah muak apak tiri asyik bertukar ganti macam spentot

dalam movie:-
watak amy mastura dalam cita bintang hati/watak ezzlyn & umie aida dalam cite diva popular. entah la nak kata birah ke idok.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2021 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list