Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
123Next
Return to list New
7985
View
44
Reply

Aplikasi CARI IOS, Anda dialu-alukan memuat turun.

[Copy link]

Author: admin6       Show all posts   Read mode

Author
Post time 7-11-2013 05:40 PM | Show all posts |Read mode
Untuk memudahkan kepada pengguna IOS di forum ini, CARI dengan ini melancarkan aplikasi versi IOS untuk dimuat turun. Ada 3 cara mudah untuk anda memuat turun aplikasi CARI versi IOS ini.


1- Klik di pautan ini : https://itunes.apple.com/my/app/cari-infonet-malaysia-forum/id734339070?mt=8



2- Sila masuk ke iphone/ipad App Store, kemudian search "Cari", "Cari Forum", atau "Cari Infonet"



3- Cara terakhir scan saja QR code ini



apabila sudah scan akan keluar paparan ini





Jika selepas menggunakan aplikasi IOS ini, anda mempunyai masalah sila reply di thread ini dengan menyediakan maklumat terperinci seperti dibawah:

1- Model telefon (contoh : ipad 2/iphone4S)
2- IOS versi (contoh : 7.0.3)
3- Jenis masalah
4- Cetak halaman (print screen)


Selamat mencuba



Reply

Use magic Report

Looking for Google Ads Manager expert. Freelance work from home. Profit sharing basis. Please send your resume to HR@cari.com.my
Post time 7-11-2013 05:41 PM | Show all posts
versi nokia 3310 takdok ke boh??
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 05:53 PM | Show all posts
apsl nmpk buruk...
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 05:56 PM | Show all posts
curlast kau jah!!!
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 06:07 PM | Show all posts
apa ke bodoh tepek sini.


dumb ass.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 06:10 PM | Show all posts
bangga la dino
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 07:08 PM | Show all posts
IOS punya baru keluar ka??? ala ketinggalan betul....kat android dah bosan dah sampai bosan menaip
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 07:17 PM | Show all posts
maju dah forum cari...forum indon apa cite
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 07:19 PM | Show all posts
Laa dah ada applikasi untuk android dan iOS ke? tak pernah download pulak kat henfon, bukan ke dah ada cari forum versi mobile punya?
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 07:20 PM | Show all posts
apps android CARI yang jilaka tu apa dah jadi?

selayaknya programmernya dicerca sebegitu

Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 07:28 PM | Show all posts
Macam fishy jah gambar ni, motif gambar amoi ni pose macamtu?
Takut pulak nak download.



Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku post guna apps. Baru install. Tp kecewa sbb hodoh. Baik pkai yg mobile je mcm biasa.

Ala2 shortcut ltak kat dekstop je kekdahnye.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 08:57 PM | Show all posts
Thank you so much. I've been waiting for something like this.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 08:59 PM | Show all posts
Apa beda versi aplikasi dengan versi web-based full view? Semacam ga ada beda pun...udahlah semuanya sama jah...iklan penuh...berat...auto-zoom macam celaka...mahu menaip..keybiard sekejap keluar sekajap ga keluar disebabkan loading iklan kot...cam hampagas....
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 09:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Posting from Cari app. Testing.
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 09:03 PM | Show all posts
Mahu menaip pun hazab dikkk...ga boleh type panjang kekdahnya....terusan saya switch to safari jah....next time buatlah research dahulu sebelum launch....saya lebih suka versi web-based mobile...yang bawah itu ada signature sent by bla bla bla....guna browser....ga punyai iklan...ringan..smooth....ga banyak renyeh....saya akan vote 0-1 star jah dlm appstore....buang space jah install.....delete
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 09:04 PM | Show all posts
LaksamanaSunan posted on 7-11-2013 07:39 PM
Aku post guna apps. Baru install. Tp kecewa sbb hodoh. Baik pkai yg mobile je mcm biasa.

Ala2 sh ...

Itulah dia...stok2 tonton.com...add to home screen kekdahnya....choyy amat
Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 09:11 PM | Show all posts
LaksamanaSunan posted on 7-11-2013 07:39 PM
Aku post guna apps. Baru install. Tp kecewa sbb hodoh. Baik pkai yg mobile je mcm biasa.

Ala2 sh ...

tu aku komen tu hodoh bebenor....


Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 11:53 PM | Show all posts
C.K posted on 7-11-2013 08:59 PM
Apa beda versi aplikasi dengan versi web-based full view? Semacam ga ada beda pun...udahlah semuanya ...

Apps utk buat iklan secara langsung. Ibarat mcm install iklan ke iphone anda, versi ios7. Dapatkan sekarang.




Reply

Use magic Report

Post time 7-11-2013 11:54 PM | Show all posts
C.K posted on 7-11-2013 09:04 PM
Itulah dia...stok2 tonton.com...add to home screen kekdahnya....choyy amat

Aku dah uninstall semula. Lg baik guna browser mcm biasa. Iklan pun xda.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list