Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
85534
View
358
Reply

Pengalaman Masa Aku Kerja di Genting Highland - Cerita 12 (Intai - cak cak)

[Copy link]

Author: anne_boleyn    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 19-7-2014 04:15 AM | Show all posts
we want more!! we want more kekekekek teruskan update plez
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2014 07:08 AM | Show all posts
yg baru ni kes staf tangkap gambar nampak antu kat cermin tu betul ke atau special effect? tp kat genting ni memang kerap bas jatuh gaung....
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2014 08:57 AM | Show all posts
anne_boleyn posted on 18-7-2014 09:29 PM
Cerita 11 - Mayat Tumpang

Aku x igt tahun bila cerita ni. Masa ni aku x keje GH lagi. Cerita ni b ...

boleh main troli pulak..ni mesti hantu budak2 ni kih2
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2014 09:52 AM | Show all posts
bes cite ko..aku pasan ko pnh share cite ko dlm tred sapa ntah..tred tu sembang pasal tokong tu dan ko bgthu ko keje kat GH..masa tu aku pikir dah interesting ni klau ko ada cite lain..bagusla ko dah ada tred sndr
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2014 10:46 AM From the mobile phone | Show all posts
izzarishaiqal posted on 18-7-2014 11:52 PM
Yahooo...ada update la
Kalau aku jadi joe lampu da off skali mmg terus aku cabut je xde tunggu2 d ...

Automatic. Ko mesti nak terpusing belakang. Aku penah kena masa footstep tu. Nasib la time tu aku x nampak apa. Klau ada penampakan, aku pun mau jerit dlu kot baru pengsan.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2014 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts
din_atos posted on 19-7-2014 01:16 AM
Seronok baca cite anne psl keangkeran kat GH. Aku biasa naik genting riding ngan group naked bike. P ...

GH itself as general pun byk cerita nya. Bkn setakat hotel je.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2014 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
garyura posted on 19-7-2014 07:08 AM
yg baru ni kes staf tangkap gambar nampak antu kat cermin tu betul ke atau special effect? tp kat ge ...

Aku x tgk pic tu. Klau ada, ko tempek la. Apa2 pun aku cuma nak bgtau kabus mmg tebal dan non stop kat GH especially lepas hujan. Klau area bwh hujan pun, atas sure kabus tebal. Mcm bentuk ko bleh nampak. So x mustahil jugak klau entiti tu menyelit kat kabus tu.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2014 10:55 AM From the mobile phone | Show all posts
tiramisuu posted on 19-7-2014 09:52 AM
bes cite ko..aku pasan ko pnh share cite ko dlm tred sapa ntah..tred tu sembang pasal tokong tu dan  ...

Terima kasih la singgah thread aku ni. Cerita biasa2 je. Itu pun org cerita dan pengalaman skit2.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2014 10:56 AM From the mobile phone | Show all posts
mank posted on 18-7-2014 05:25 PM
mane episode 11
sampai kering dok nunggu ni
dah la helmet ni berat

Ko tukar la helmet ringan skit weyh. Dah update dah. Sila baca.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2014 10:59 AM From the mobile phone | Show all posts
dvotes20 posted on 18-7-2014 04:10 PM
pergh..best cite ko..aku penah g genting highland skali...tahun lepas..tp xde nampak pn kambing guru ...

Kes hamka tu aku x berani nak tanya. Lagipun bkn aku yg kena. Aku pun x tahu nak start dr mana. Hamka tu ensem bdknya. Klau aku bukak cerita Nanis ni, aku takut dia ckp aku gila. Or saja nak ngorat dia. Hihihihi.  So aku biarkan mcm tu je la. Nanis lepas tu pun dah ada bf. Mcm x de point la nak ungkit kes ni. Terus menjadi misteri.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2014 11:01 AM From the mobile phone | Show all posts
mamaezah posted on 18-7-2014 03:57 PM
mcm awek petronas ja anne ni....

Bukan ngan petronas. Tp petronas tu client kami lah.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2014 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
best cerits cik TT.. dh bookmark.. sila update cpt sikit.. hehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2014 11:32 AM From the mobile phone | Show all posts
luvAnne posted on 19-7-2014 11:18 AM
best cerits cik TT.. dh bookmark.. sila update cpt sikit.. hehe

Thanks ya. Sebentar ya. Tgh ralit tgk berita ni sat.
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2014 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Best wooo...walau penakut n kuat terkejut...gigih baca....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2014 01:45 PM | Show all posts
Tunggu tt hupdet...
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2014 03:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Assalamualaikum..dpt gak mermpit abiskn smpai page nie..pnah gak tjadi kt dr sdr ms duk aprtment kt GH nie..tp xde la seram sgt..citer la lg tt..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2014 03:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram siot..penah gak check in kat first world..tp xde ape pon yg jd..mungkin masa tu asik layan perasaan sendirik je kann..jd xsempat nak pkir hal entiti ni..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2014 03:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram siot..penah gak la check in kat first world 2 mlm..nasib baik xde ape yg cuba nak ggu..mungkin sbb layan perasaan sendirik je..xsempat nak pkir hal entiti ni kann..
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2014 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam TT,

Ceta yg sgt best walaupun simple tp cukup ngn elemen seram..sonok baca ceta dr TT

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-7-2014 07:49 PM From the mobile phone | Show all posts
aisyaaffiyya posted on 19-7-2014 03:18 PM
Assalamualaikum..dpt gak mermpit abiskn smpai page nie..pnah gak tjadi kt dr sdr ms duk aprtment kt  ...

Wsalam. Tak semua org bleh sense bdk2 mistik ni. Ye la kan, org dtg GH nk bercuti, tetiba kena benda2 mistik. Mesti sumpah x nak naik lagi. Mcm org yg bekerja di GH, kena la hadap. Bkn senang nak tukar kerja.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.099188s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list