Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
55677
View
173
Reply

Anak Raja Norbaizura dah dapat hidayah ke sis?

[Copy link]

Author: SissySembah       Show all posts   Read mode

Author
Post time 8-8-2015 06:27 PM | Show all posts |Read mode
Cikcur IG @Miss_Kepoh tadi akak ternampak picca anak Raja Norbaizura yaitu Syed Mukhriz dengan isteri heshe.
IG Isteri heshe @babydollrixen siap ada video cheers minum arak yang lezat lagi.



gambar kahwin heshe berdua







Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik sembah kena block tak?? Mk dtg bulan lately..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Xkenal dek kesenduan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2015 06:28 PM | Show all posts
ni video akak taktau nak paste or save.
klasss siap minom arak lagi

https://instagram.com/p/33n0Rlqino/?taken-by=babydollrixen
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2015 06:31 PM | Show all posts
batman_2007 replied at 8-8-2015 10:28 AM
Cik sembah kena block tak?? Mk dtg bulan lately..

tak kot.
since heshe pun follow ig akak
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 06:32 PM From the mobile phone | Show all posts
SissySembah replied at 8-8-2015 06:28 PM
ni video akak taktau nak paste or save.
klasss siap minom arak lagi



Apsal gigih nk kawen cara isele dah kalau gaya idup cam kapir.kawen sign2 jela senang..
Btw wife dia ni paki kah nigga
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 06:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Raja Norbaizura pelakon veteran tu ke? Yang selalu berlakon arahan Yusof Haslam?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 06:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Sape ni... Ummah bkerak Sgt..lebih bkerak dr meleis
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-8-2015 06:41 PM | Show all posts
Kebabomb replied at 8-8-2015 10:38 AM
Raja Norbaizura pelakon veteran tu ke? Yang selalu berlakon arahan Yusof Haslam?

iye... yang tu la sis.. yang selalu jadi mak datin bagai
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Mk tu pantang kena tego skit, block teruih
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 07:23 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB replied at 8-8-2015 06:32 PM
Apsal gigih nk kawen cara isele dah kalau gaya idup cam kapir.kawen sign2 jela senang..
Btw wif ...

Kalo scroll ig sheolls,  mak yenna,  pak german.  Kalo salah mahapkan mak
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 07:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Raja norbaizura ni ke dulu kawin diplomat then laki dia cerai dia then kawin dgn janda melayu kat oversea? Ni dengar cerita otai la
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
ppuan ni mcm khloe kardashian versi debab
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 07:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sparkling juice?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 08:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Gigih tayang lemak. Self esteem tinggi kemahennn
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 08:42 PM | Show all posts
Awat yg gambar last tu dah macam nenek?? Berkerak dan semak sgt aihh
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 08:49 PM | Show all posts
nenen dia senget benget.. aiyakkkkk
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Ohh bini dia si jezmine ada bukak the pool club dkt usj. Tp skrg mcm tk byk gmbr berdua si mukdriz ni....n aritu ada cari hkusemate...tktaula depa dh cerai ke dak. Tp sejak si mukhriz ni kawin dgn babydoll jezmine ni mmg byk tatu dia tmbah.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Bini dia mmg confident diri tinggi. Konon ala2 promote body positive gitu. Mukhriz ni before jumpa jezmine ni pun rasanya dh kaki minum. Geli gak tgk kwn2 gig dia togok. Budak2 melayu muka jawa tp pro sgt togok tu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2015 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 8-8-2015 07:23 PM
Kalo scroll ig sheolls,  mak yenna,  pak german.  Kalo salah mahapkan mak

Betol la tu. Mak yenna sabah kan. Kawin ngan pak german.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.101630s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list